share23
  • VI HAR VARORNA PÅ LAGER FÖR OMGÅENDE LEVERANS!

Köpvillkor


En bekräftad beställning är bindande och hanteras omgående för snabbast möjliga leverans eller efter överenskommen leveransplan. Eventuella ändringar kan därför medföra extra kostnader för dig.

Vid köp via vår webshop så ingår du i ett bindande avtal med Bädd & Bad och en orderbekräftelse skickas automatiskt till angiven e-postadress. Bädd & Bad reserverar sig för eventuella avvikelser där lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för er beställning.

Betalning
Vi accepterar följande bank-/kreditkort: Visa, Visa Electron, MasterCard och American Express. 

För Aktiebolag erbjuder vi möjligheten till att betala mot faktura vid godkänd kreditprövning.

Som privatkund hanteras alla betalningar av Klarna som erbjuder bank/kreditkort, faktura och/eller delbetalning. För eventuella frågor angående din betalning, vänligen kontakta Klarna på: +46 8 120 120 10. Klarna kan komma att göra en kreditprövning och eventuella sena betalningar debiteras av Klarna.

Allmänt
Bädd & Bad reserverar sig för eventuella prisjusteringar och prisavvikelser.
Bädd & Bad reserverar sig för eventuella tryckfel och färgavvikelser i produkter som presenteras i webshopen. Vi strävar efter att bilderna som presenteras på vår hemsida ska vara så representativa som möjligt och att de återspeglar verkligheten.